Networked Business Initiative

//dataforbusiness.org/wp-content/uploads/2015/10/nbo-logo-1.jpg
DataForBusiness leveres på Networked Business Initiatives platform. Networked Business Initiatives unikke model, der omsætter forskning til dialog, måling og benchmarking, giver virksomheder og ledere overblik på både den korte og længere bane og leverer en effektiv kontaktflade mellem virksomhed og partner.

Kontaktperson hos NBI er Jan Futtrup Kjær: jfk@networkedbusiness.org; Tlf: +45 2015 9544

Dansk Industri

//dataforbusiness.org/wp-content/uploads/logo_danskindustri.png
Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. De repræsenterer godt 10.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. De varetager medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning og engagement.
Kontaktperson hos Dansk Industri er Anja Skadkær Møller: ansm@di.dk; Tlf: +45 3377 3909

Industriens Fond

//dataforbusiness.org/wp-content/uploads/logo_-_industriens_fond.jpg
Industriens Fond er en engageret filantropisk fond og arbejder for, at hver enkelt støttekrone, der udbetales til projekter, har potentiale til at sikre anvendelsesorienteret viden og aktivitet med positiv virkning på Danmarks konkurrenceevne. DataForBusiness udspringer af to forskellige forskningsprojekter under samme temaindkaldelse om Big Data, som Industriens Fond afholdt i starten af 2015. Således er der i DataForBusiness samlet forskningsmidler for 14.5 millioner kr.
Kontaktperson hos Industriens Fond er Terkel Riis-Jørgensen: trj@industriensfond.dk; Tlf: +45 3337 6205

Copenhagen Business School

//dataforbusiness.org/wp-content/uploads/cbs_logo_horizontal_3lines_blue_rgb-13.57.32-13.57.32.png

CBS har igennem CBS Competitiveness Platform og projektet Fra Big Data til Big Business bidraget med et større studie af databrug i danske virksomheder. Fra Big Data til Big Business udspringer af en temaindkaldelse om Big Data, som Industriens Fond afholdt i starten af 2015.

Kontaktperson hos CBS Competitiveness Platform er Christina Merolli Paulsen: cmp.om@cbs.dk;  Tlf:+45 3815 3764

//dataforbusiness.org/wp-content/uploads/Alexandra_Instituttet_A-logo_RED_black-IT_DK-e1513078239460.png

Alexandra Instituttet

Alexandra Institut har igennem projektet Big Data Business Academy bidraget med forskning og forandringsmodel til DataForBusiness. Big Data Business Academy udspringer af en temaindkaldelse om Big Data, som Industriens Fond afholdt i starten af 2015. På den baggrund har Industriens Fond tildelt 7 millioner kroner til en målrettet indsats over de næste 3 år, som drives af Alexandra Instituttet, DTU Compute, Teknologisk Institut og CLEAN.
Kontaktperson hos Alexandra Instituttet er Rasmus Bækby: rasmus.baekby@alexandra.dk;  Tlf:+45  40 35 40 66

Teknologisk Institut

//dataforbusiness.org/wp-content/uploads/66009b28-2357-48b8-b232-544e842094fe.png
Teknologisk Institut har gennem projektet Big Data Business Academy været en del af forskningen bag DataForBusiness. Teknologisk Institut udvikler, anvender og formidler teknologibaseret viden til dansk erhvervsliv og har stor erfaring i forhold til at nedbryde barrierer for digitalisering i danske virksomheder.
Kontaktperson hos Teknologisk Institut er Peter Lemcke Frederiksen: plf@teknologisk.dk; Tlf: +45 7220 2074

DfB Business Partnere

//dataforbusiness.org/wp-content/uploads/Partner-image.png
#DataForBusiness programmet har en række partnere tilknyttet. De er alle certificerede i brugen af værktøjet, og kan være behjælpelige med tolkning af dine resultater. Læs mere om vores certificerede business partnere her.