Program for DataForBusiness Summit 20 Juni-2018

   

(opdateres løbende)

 • Industriens Hus
  H. C. Andersens Blvd. 18, 1787 København V

 • 20 Juni 2018
  09:00 - 15:00

 • DKK 1495
  Gratis for medlemer af DI

 • 9:00-9:30

  REGISTRERING OG MORGENMAD

  Vi starter stille og roligt: nyd morgenkaffen og morgenmad sammen med dine kollegaer, netværk med certificerede DfB rådgivere og dagens talere. Tag et øjeblik til at nyde udsigten og stemningen i Industriens Hus.
 • 9:30-9:40

  VELKOMST

  Industriens Fond byder velkommen i den store sal
 • 9:40-10:20

  ALL-IN PÅ DATA

  TBA: Dansk data case præsenteres

 • 10:20-10:35

  NYT VÆRKTØJ SÆTTER RETNING PÅ VIRKSOMHEDENS DATAINITIATIVER

  Formand for DataForBusiness og NBI Direktør Jan Futtrup, og DI Direktør, Lars Frelle Petersen præsenterer det nye forskningsbaserede DFB Tool som kan hjælpe den enkelte virksomhed med at kortlægge, styrker, svagheder og potentialer i arbejdet med udvikle data-dreven konkurrencekraft.
  Mød talerne:
 • 10:35-10:50

  STATE OF THE DATA NATION

  Få svar på - Hvor langt er danske virksomheder nået i arbejdet med udvikling af data-dreven konkurrencekraft? Hvad kendetegner de bedste danske virksomheder på området? En ny Factbook har undersøgt "State of the data nation", og vi deler de vigtigste highlights og findings med dig.

   

 • 10:50-11:05

  CASE: EN SKÆV VINKEL PÅ DATA

  The Real Value of Numbers
  Sportens verden stræber efter at bruge data på en meningsfuld måde for at øge præstationsevnen og skabe succes. Michael Trolle (landstræner og sportschef i dansk volleyball) giver et bud på hvordan der arbejdes med datagenerering i international volleyball, og hvordan data bruges til matchup og online scouting.
  Med baggrund i hans nye bog “Dreams&Details”, skrevet sammen med Jim Hagemann Snabe, formand for Mærsk og Siemens, vil Mikael Trolle tillige betone vigtigheden af at data og KPI’ere bruges meningsfuldt i forhold til den menneskelige faktor.
  I en verden under hastig forandring, og hvor traditionelle resultatmålsætningsstrategier er under pres, er det afgørende i stedet at fokusere på præstationen. Her bør data indgå, men i en ny samenhæng, således at det understøtter det enkelte menneskes motivation og engagementet.


  Mød taleren:

 • 11:05-11:30

  DATADREVEN VÆRDISKABELSE

  Thomas Ritter, Professor of Market Strategy and Business Development, CBS har gennemført noget af den nyeste forskning på datadreven værdiskabelse. 

  Data sætter sine spor ikke kun i teknologiens verden med internet-of-things og industri 4.0, men også på kundesiden: kundeuniverset er under markant forandring. Omtanke, indsigt og nytænkning fra virksomhedernes side er derfor nødvendig for målrettet og effektivt at kunne udnytte de forretningsmuligheder, dataens indtog i kundeuniverset byder på.

  Hør, hvordan din virksomhed kan arbejde med strategisk kundeindsigt og tilbyde data og data-baserede ydelser til kunden.

 • 11:30-11:55

  CASE: FÆLLES SPROG SKABER RAMMEN FOR DATADREVEN DIGITALISERING

  Hvordan skaber man et fælles sprog omkring ’det med data’ således at samarbejdet, både internt i teamet og eksternt med rådgivere, bliver så effektivt og målrettet som muligt? Se hvordan DataForBusiness Tool og programmet kan hjælpe dig – eksemplificeret gennem en aktuel case.

 • 11:55-12:40

  FROKOST

  Frokost serveres i Atrium.

 • 12:40-13:40

  BREAKOUT SESSIONS

  (12:30-12:50; 13:00-13:20)

  I Break-out sessions fokuseres der på de mest centrale udfordringer i både det operationelle og strategiske arbejde med at udvikle datadreven konkurrencekraft. Branche- og rollespecifikke problemstillinger og muligheder belyses i 3-5 separate Break-out sessions, hvor branchefolk og certificerede DataForBusiness-partnere sammen kommer med konkrete anbefalinger til handling.

 • 13:40-13:55

  KEYNOTE: CLAUS VESTHAMMER

  Kan du stole på dine data? Hvordan kan dine data blive brugt imod dig? Behøver du overhovedet alle de data?

  Du har indsamlet eller genereret en masse data, du vil gerne bruge dem til at træffe informerede beslutninger som du kan bruge til at styre din virksomhed efter. Men hvordan kan du være sikker på, at dine data er valide, hvis du har ondt i datasikkerheden og ikke beskytter dem tilstrækkeligt? Hør desuden om hvordan Improsec aktivt bruger data til at udvælge og ”angribe” personer hos virksomheder de bliver betalt for at hacke samt deres interne politik om, at ingen data er de bedste data.

 • 13:55-14:10

  KEYNOTE - THOMAS NØRMARK

  Big Data, kunstig intelligens og maskine-læring er teknologier, der kommer til at ændre vores liv i fremtiden, men hvordan?
  Hvor radikalt vil det ændre det arbejdsmarked, som vi kender i dag? Hvilke kompetencer får vi brug for? Og kan (og skal) vi tegne en helt ny vision for hvordan vi producerer værdi i vores samfund?

  Thomas Nørmark er en kendt foredragsholder og tech-ekspert, som har skabt sin digitale assistent, roboME, baseret på AI, machine learning og chatbot teknologi.
  Som direktør i itelligence beskæftiger Thomas sig til daglig med en god blanding af implementering, produktudvikling, innovation og ledelse. Derudover er han en erfaren underviser, blogger og debattør.
  Kom og hør hans bud på, hvordan teknologien vil forme vores fremtid.

 • 14:10-15:10

  STARTUP PITCH ARENA, AFRUNDING OG BOBLER

  Fem datadrevne startups får hver tre minutter til at pitche deres produkt og inspirere til ”quick-wins” med data. Du er dommeren – og det hele afrundes med netværksbobler.